Goed nieuws voor alle 45+

By 15/04/2019Uncategorized

Ben jij 45+ en werk jij minimaal 12 uur per week? Dan heb  ik echt een super mooie kans voor je! Jij mag gratis gebruik maken van de regeling Ontwikkeladvies 45+ van het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid.

Wat is het?

Het Ontwikkeladvies 45+ is een persoonlijk en op maat gemaakt advies van vier uur waarin jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Ontwikkeltraject heb jij meer zicht op wat de toekomst voor jou brengt en hoe jij hier zelf invloed op kan hebben. Je krijgt een beter beeld van wat je wilt, kunt en wat de mogelijkheden zijn om te zorgen dat je met plezier, met zo min mogelijk risico op uitval, tot je pensioenleeftijd door kunt werken.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig! Ik ben geregistreerd als loopbaancoach die deze ontwikkeladvies-trajecten mag uitvoeren. Ik zal zorg dragen voor alle administratieve verplichtingen en het naleven van de regels van het Ministerie van SZW. Na een kennismaking gaan we samen de vragenlijst invullen die nodig is voor het aanvragen van het traject bij het Ministerie SZW en dan kunnen we van start!

De coachingsgesprekken (3 à 4) zullen online plaatsvinden. Je ontvangt een linkje waarmee je kunt deelnemen aan het gesprek. Je hoeft de deur er niet voor uit en het maakt niet uit waar je woont. De gesprekken plan je zelf in mijn agenda in, wanneer het jou uitkomt.

Is mijn werkgever hiervan op de hoogte?

Jouw werkgever wordt niet geïnformeerd over jouw deelname en de resultaten van het Ontwikkeladvies. Je mag zelf weten of je dit later met jouw leidinggevende bespreekt of niet.

Wat zijn de voorwaarden?

Zoals ik eerder al noemde moet je 45 jaar of ouder zijn en minimaal 12 uur per week werken. Je kunt alleen in 2019 gebruik maken van het Ontwikkeladvies 45+ , en, op = op. Wanneer het subsidieplafond bereikt is, kun je geen gebruik meer maken van de regeling. Wacht dus niet te lang!

 Meer weten?

Wil  jij weten wat het Ontwikkeladvies 45+ voor jou kan betekenen?   Meld je dan nu aan voor een Gratis Adviesgesprek, dan praten we verder! Dit gesprek is vrijblijvend, het verplicht jou tot niets.

Laat deze kans niet aan je neus voorbij gaan en vul het contactformulier in, dan neem ik contact met jou op om met jou in gesprek te gaan over jouw loopbaanontwikkeling!