Hi, ik ben Annemarie….

Je hebt het al vaker gelezen op mijn website; iedereen verdient werkgeluk! Dat is mijn motto, en daar wil ik jou en jouw organisatie graag bij helpen. Eigenlijk doe ik dat al sinds het begin van mijn loopbaan. Als intercedente op het uitzendbureau (dat is lang geleden hoor ☺) vond ik het heerlijk om mensen aan die ene, super leuke baan te helpen. En nu, als loopbaancoach, werkgelukdeskundige en trainer, wil ik nog steeds graag het verschil maken voor iedereen met vragen op het gebied van loopbaanontwikkeling en werkgeluk.

Ik ben  enthousiast, ik hou enorm van mijn werk en doe dit met veel energie! En no-nonsense, ik communiceer helder en heb een ‘niet lullen maar poetsen’  mentaliteit. Aan de slag! Een flinke dosis daadkracht kun je mij dan ook wel toedichten. To the point ook. Geen wollige verhalen maar duidelijkheid en directheid, daar ben ik van. Zeggen wat je bedoelt en doen wat je zegt, dat is wel zo gemakkelijk. Ik maak graag plezier, dat vind ik heel belangrijk  (practice what you preach) en tegelijkertijd vind ik  het ook heel belangrijk dat we resultaat boeken. Want daar gaat het uiteindelijk om!

Betrouwbaar, ja dat ben ik ook. What happens at Buro Talent, stays at Buro Talent. Ik werk met mensen,  en respect en discretie staan bij mij hoog in het vaandel. Tot slot vind ik persoonlijke ontwikkeling enorm belangrijk en leuk. Ik volg dan ook regelmatig trainingen en workshops om mijzelf te blijven ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Daarnaast lees ik ook graag veel boeken over werkgeluk en loopbaanontwikkeling om mijn kennis en kunde op peil te houden.

En, er zijn natuurlijk nog veel meer leuke dingen. Ik heb 3 ontzettend leuke kinderen en ik ben heel gelukkig met mijn jeugdliefde met wie ik na 25 jaar weer een heel erg leuke relatie heb. Ik geniet enorm van vakanties, nieuwe herinneringen maken noem ik dat altijd. Ik hou van lekker eten, goede wijn, zonnige eilanden en mooie stranden. Niet om er dagenlang te liggen, dat is aan mij niet zo besteed, ik ga liever op pad.  Wintersport vind ik overigens minstens zo leuk, dat zou ik ook niet graag missen. En nieuwe dingen doen, heerlijk!

Ik ben super blij met het werk dat ik doe, zó blij dat het voor mij niet eens als werken voelt. Werkgeluk, daar heb je het weer. En dat gun ik jou ook! Werk waar je blij of zelfs gelukkig van wordt. Waardoor je vrije tijd ineens ook veel fijner wordt omdat je energie over houdt, omdat je vrolijker bent, omdat je lekker in je vel zit, omdat je er zin in hebt, omdat je een leuker mens bent. Dat gun ik jou.

Lees hier hoe ik jou kan helpen!